Hišo najdete v majhni vasici Sela na Krasu na samem robu kraške planote, v neposredni bližini Italije, z razgledom na Tržaški zaliv. Primerna je za udobno namestitev 6 oseb in opremljena s klimatsko napravo. Vsi prostori so v pritličju in neposredno povezani z večjo travnato površino, ki je gostom na voljo za rekreacijo in počitek, pred hišo lahko parkirajo vsaj tri vozila.

Na voljo je velik dnevni prostor, v katerem je dobro opremljena kuhinja (električna peč, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik 3x plin/1x elektrika, različni manjši kuhinjski aparati, posoda in pribor za kuhanje in serviranje hrane…), jedilnica z mizo in 6 stoli ter prostor za počitek s televizorjem in kavčem z raztegljivo posteljo za dve osebi.

Dnevni prostor je povezan z dvema spalnicama, kopalnico in wc-jem ter veliko pokrito teraso (20m2), kjer je prostor za druženje (velika vrtna garnitura s 6 stoli) pa tudi pripravo hrane z zato primernim velikim marmornatim pultom, kaminom in električnim priključkom za gospodinjske aparate.

V prvi spalnici so garderobne omare, pisalna miza in dve ležišči (pograd), v drugi pa je na voljo zakonska postelja in povezava s pokrito teraso (8m2), kamor se lahko od družbe odmaknete v mir in zasebnost. Udobna kopalnica pa je opremljena s tuš kabino, bidejem in wc-jem.